2008-09-18 - Roeselare : Asus EEE Pc vs Acer Aspire Netbooks

Linuxbabbel West-Vlaanderen komt opnieuw bijeen in zaal Damier, Stationsplein 13 te Roeselare op 18 september vanaf 19.00 u.

Dit keer ligt de nadruk op de gezellige babbel tussen pot en pint.

George brengt een ASUS EEE pc en de ACER Aspire mee die je ter plaatse

eens kan uitproberen. Beide zijn netbooks (kleiner dan laptops) en komen

met een 'linuxsmaakje'.

Meer info: http://users.pandora.be/wybo/linuxbabbel/

Data voor de komende linuxbabbels kunnen we nog niet meegeven. Reden hiervoor is een eventuele nieuwe locatie en een wijziging van maandelijks naar tweemaandelijks. Een woordje uitleg:

Locatie: er bestaat een mogelijkheid dat de linuxbabbel eventueel (al dan niet tegen vergoeding) kan gebruik maken van een lokaal op een middelbare school te Lichtervelde. Alles moet nog aangevraagd worden en niets staat vast. Indien het kan doorgaan dan opent dit nieuwe perspectieven naar het gebruik van lokale pc's, beamer en internetaansluiting. Lichtervelde ligt ook heel centraal naar vervoer met de auto en trein (treinen tot 23.00 uur). Maandelijks? Als organisatoren zijn we niet enkel bezig met linux maar ook met andere activiteiten. Voorlopig wordt maandelijks voor mij persoonlijk wat teveel van het goede en moet ik 'budgetteren' op de beschikbare tijd. Dit betekent in geen geval dat de linuxbabbel niet meer doorgaat. Als er een dragende groep rond linuxbabbel zou kunnen opgestart worden en de last over meerderen kan verdeeld worden, behoort een maandelijkse versie wel weer tot de mogelijkheden. Heb je dus zin om mee te organiseren, ontvangen, demonstreren, ... neem dan gerust met mij contact op.

vriendelijke groeten,

Georges Timperman en Koen Wybo